ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΟΜΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-22

Το τμήμα ΔΟΜΤ ανακοινώνει την έναρξη ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ απο Παρασκευή 12/11/21 εως και Κυριακή 21/11/21 για όλους τους φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος ΔΟΜΤ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

1ον Κατά τη διαδικασία Δήλωσης θα εμφανίζονται τα μαθήματα του επικαιροποιημένου προγράμματος σπουδών οπως αυτό εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του τμήματος (βλ. συνημμένο αρχειο) με τους νέους κωδικούς μαθημάτων που θα εχουν την μορφή π.χ.1605-210101

2ον Δηλώνετε τα μαθήματα που επιθυμείτε ως ακολούθως:

Α ΕΞΑΜΗΝΟ (ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ)

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1ου & 3ου Εξαμήνου)

Ε ΕΞΑΜΗΝΟ (ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ή ΤΟΥ 1ου & 3ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ αν τα οφείλουν και έχουν περιθώριο Διδακτικών Μονάδων

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ)

3ον Οι φοιτητές του παλαιού προγράμματος σπουδών και των δυο κατευθύνσεων θα πρέπει να δηλώσουν ΜΟΝΟ τα μαθήματα που βρίσκονται στον πίνακα αντιστοιχίσεων της καθε κατεύθυνσης (βλ. συνημμένο αρχειο). ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.

4ον Οι φοιτητές που διανύουν το τυπικο τους εξάμηνο 1,3,5,7 έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μέχρι 36 ΔΜ. Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο και άνω εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν ΜΟΝΟ μαθήματα ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ανεξαρτήτως αριθμού ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

5ον ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ » ΟΔΗΓΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ» ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ

6ον Η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ δεν δηλώνονται σε αυτήν τη διαδικασία.

7ον Οι φοιτητές που δεν οφείλουν κανένα μάθημα και δεν έχουν προχωρήσει σε κατάθεση αίτησης ορκομωσίας θα προχωρήσουν σε ΚΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

8ον Οι φοιτητές που πετύχαν την εισαγωγή τους μέσω Κατακτηρίων εξετάσεων θα δηλώσουν ΜΟΝΟ μαθήματα του 1ου και 3ου τυπικού εξαμήνου που επιθυμούν. Τα μαθήματα που αναγνωρίστηκαν κατόπιν αίτησης τους θα εμφανιστούν με την ολοκλήρωση αναβάθμισης του Γραμματειακού Συστήματος Πυθια. (ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ)

9ον Οι αντιστοιχίσεις των μαθημάτων του προηγούμενου προγράμματος σπουδών με το νέο αναμορφωμένο ΠΣ ΄ δεν θα εμφανίζονται στο πεδίο «ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ» για τους επομένους 2 μήνες λόγω της γενικής αναβάθμισης του Γραμματειακού Συστήματος σε Ενιαίο Σύστημα Φοιτητολογίου. Στο παρόν στάδιο απλά δηλώνουμε τα μαθήματα.

10ον Οσοι φοιτητές έχουν πρόβλημα με τους κωδικούς Πυθία παρακαλούνται να επικοινωνούν με το κέντρο δικτύου στο τηλ. 2310013604 για άμεση επίλυση . Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης προς τη Γραμματεία του Τμήματος μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού, δεν λειτουργεί

11ον Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές του τμήματος να έχουν ενεργοποιημένο το ακαδημαϊκο email που έχουν λάβει στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ απο τη Γραμματεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στο κέντρο δικτύου της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης (τηλ 2310013604)