Διεθνές Σεμινάριο για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο – Έργο MED-QUAD

το έργο MED-QUAD προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνοιγμα διαλόγου και ανταλλαγή απόψεων για το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, εταίρος του διακρατικού έργου “Μεσογειακή Προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα για την Ψηφιοποίηση”(MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation και ακρωνύμιο – MED-QUAD), πρόγραμμα ENI CBC MED και με συντονιστή του έργου την Επιμορφωτική Κιλκίς, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνοιγμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για το θέμα του “Κοινωνικού Πανεπιστημίου”.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, διοργανώνει το Διεθνές Σεμινάριο με θέμα το “Κοινωνικό Πανεπιστήμιο” στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2022 και ώρες 16:00-20:00Στόχος του θεματικού σεμιναρίου είναι η ανάλυση και ο σχεδιασμός του ρόλου, των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του μοντέλου του Τετραπλού Έλικα για την καινοτομία. Επίσης, καθένα από τα έξι πανεπιστήμια/εταίροι του έργου θα παρουσιάσουν το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο και τις προοπτικές του στις χώρες τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το πως διαμορφώνεται ο ρόλος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στη Μεσόγειο.

Οι εταίροι του έργου MED-QUAD είναι: Επιμορφωτική Κιλκίς (Ελλάδα), Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Ελλάδα), Πανεπιστήμιο L’Aquila (Ιταλία), Arab Academy for Science and Technology and Maritime Transport – AASTMT (Αίγυπτος), Al-Balqa ‘Applied University – BAU (Ιορδανία), Palestine Polytechnic University – PPU (Παλαιστίνη), University of Sousse (Τυνησία). Στο έργο συμμετέχει με το ρόλο του συνεργαζόμενου εταίρου (associated partner) ο Δήμος Κιλκίς με ενεργά υποστηρικτικό ρόλο.

Οι εκπρόσωποι των εταίρων και οι τοπικοί παράγοντες θα παρακολουθήσουν το διεθνές σεμινάριο δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτική Κιλκίς, στην διεύθυνση Δοϊράνης 56, 61100, Κιλκίς

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο YouTube.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο κάνοντας κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

 ·         Για την 1η μέρα του σεμιναρίου στις 31η Μαρτίου 2022: κλίκ  εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=HEAOdE4WW-o

YouTube: MEDQUAD IHU – INTERNATIONAL SEMINAR ON CIVIC UNIVERSITY

·         Για την 2η μέρα του σεμιναρίου την 1η Απριλίου 2022: κλίκ  εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=RI34zVe10N0

YouTube: MEDQUAD IHU – INTERNATIONAL SEMINAR ON CIVIC UNIVERSITY

Το έργο MED-QUAD προσκαλεί εκπροσώπους των πανεπιστημίων/ερευνητικών κέντρων, επιχειρήσεων, (τοπικής) διοίκησης και της κοινωνίας από χώρες της Μεσογείου, στο Διεθνές Σεμινάριο, ώστε να αποκτήσουν νέες δεξιότητες σχετικά με τον ρόλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου και να μεταφέρουν στο δίκτυό τους πολύτιμες γνώσεις και μεθόδους που βασίζονται στην προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν στο Διεθνές Σεμινάριο από εδώ και στη συνέχεια μπορούν να κατεβάσουν το πακέτο πληροφοριών από εδώ!

Η πρόσκληση για το Διεθνές Σεμινάριο είναι αναρτημένη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

• Facebook

• LinkedIN

Η συμμετοχή στο Διεθνές Σεμινάριο είναι δωρεάν και κάθε συμμετέχων θα λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Δι.Πα.Ε.