Νεράντζης Κωνσταντίνος

Ο Νεράντζης Κωνσταντίνος διετέλεσε ως μέλος Ε.ΔΙ.Π. στο τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε.  με γνωστικό αντικείμενο  «Πληροφοριακά Συστήματα και Εφαρμογές σε Επιχειρήσεις Φιλοξενίας». Είναι Διπλωματούχος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην κατεύθυνση «Διοίκηση Φιλοξενίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών της ΣΕΛΕΤΕ και Πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ.

  Η 14ετής επαγγελματική του εμπειρία αποκτήθηκε στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις SANI BEACH A.E., HOLIDAYS IN EVIA A.E., ΞΕΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, I. SISMANIDIS O.E., QUEEN OLGA A.E., MAKEDONIKI Α.Ε., και ΑSΤΕRIA Α.Ε. και αφορά Εστιατόριο, Μπαρ, Υποδοχή και Διεύθυνση. Η διδακτική του εμπειρία αφορά στα μαθήματα «Υπηρεσία Υποδοχής», «Διεύθυνση και Τεχνική Εστιατορίου», «Μπαρ – Ποτά – Οινολογία», «Επιχειρησιακές Επικοινωνίες Τουριστικών Επιχειρήσεων», «Εφαρμογές Συστημάτων Πληροφορικής σε Επιχειρήσεις Φιλοξενίας», «Πληροφοριακά Συστήματα και Εφαρμογές Η/Υ στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία», «Συστήματα Διαχείρισης Ξενοδοχείων – PMS»  και «Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων».

   Δημοσίευσε το άρθρο «Συμπεράσματα έρευνας για τις σπουδές και το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων» στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και έγραψε το βιβλίο «Πληροφοριακά Συστήματα και Εφαρμογές σε Επιχειρήσεις Φιλοξενίας», το οποίο έχει τον κωδικό 77109017 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συγγραμμάτων «ΕΥΔΟΞΟΣ» του Υπουργείου Παιδείας.  

Στοιχεία επικοινωνίας

email: nerakon@ihu.gr 

-> Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα