2ο Αλιγκάρι Bike

Το 2ο Αλιγκάρι Bike με την συμμετοχή της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας θα γίνει το διήμερο Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου στα Μεγάλα Λιβάδια, στο δάσος του όρους  Πάικου, στο Δήμο Παιονίας του νομού Κιλκίς. Μία διοργάνωση με αγώνες και συμμετοχή από αθλητές όλων των ηλικιών από επίσημους ποδηλατικούς συλλόγους , αλλά και τη δυνατότητα απλής μη αγωνιστικής συμμετοχής για τους λάτρεις του ποδηλάτου κάθε ηλικίας όπως οικογένειες, παιδιά, νέοι, ενήλικες κλπ. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου (ΕΟΠ) οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 14 Μαΐου όπου θα γίνει η ανάβαση Μεγάλων Λιβαδίων με εκκίνηση την πόλη της Γουμένισσας.   Την Κυριακή 15 Μαΐου στο πανέμορφο οροπέδιο των Λιβαδίων στα 1250 μέτρα υψόμετρο, θα γίνουν οι αγώνες ορεινού ποδηλάτου (mountain bike) που περιλαμβάνει διαδρομές για παιδιά και για έφηβους, αλλά και κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών. Επιπλέον εκτός αγωνιστικού διαγωνισμού προβλέπεται και η «οικογενειακή διαδρομή» για παιδιά, οικογένειες, νέους, νέες κάθε ηλικίας. 

Στη διοργάνωση συμμετέχει και το Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Προσκαλούνται τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Πανεπιστημίου, φοιτητές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες στο fkili@ihu.gr  (καθηγητής Φώτης Κιλιπίρης)  καθώς και στο https://www.aligkarirun.gr/