Δρ Δελησταύρου Αντωνία

Η Δρ. Αντωνία Δελησταύρου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Κατεύθυνση Μάρκετινγκ του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το 1993. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜSc στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Stirling, της Μεγ. Βρετανίας (1999) και διδακτορικού διπλώματος Ph.D. στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας της Σόφιας, Βουλγαρία (2017). Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στον Ηθικό Καταναλωτισμό. Επίσης έχει ασχολείται με την έρευνα της Οικολογικής Καταναλωτικής Συμπεριφοράς. Η Δρ. Δελησταύρου διδάσκει για πολλά χρόνια τα εργαστήρια και τις θεωρίες των μαθημάτων της Έρευνας Μάρκετινγκ, της Στρατηγικής Μάρκετινγκ και του Οικολογικού Μάρκετινγκ σε προπτυχιακό επίπεδο. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο διδάσκει τα μαθήματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικό Μάνατζμεντ (ΜΒΑ) και Μεθοδολογίες Έρευνας (ΠΜΣ στη Διοίκηση Τουριστικών Οργανισμών). Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή ερευνητικών άρθρων που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία: Κτίριο Μάρκετινγκ/Βιβλιοθηκονομίας, ισόγειο Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.
Τηλ/φαξ: (+30) 2310 013242
Email: antonia.delistavrou@gmail.com
Ωρες επικοινωνίας: – Επικοινωνία με φοιτητές (γραφείο): Τρίτη & Τετάρτη 13.00 – 14.00 
– Επικοινωνία με φοιτητές (διαδικτυακά): Τρίτη 16.00 – 17.00.
– Επικοινωνία Συμβούλου Σπουδών (γραφείο): Τετάρτη 12.00 – 13.00 
– Επικοινωνία Συμβούλου Σπουδών (διαδικτυακά): Πέμπτη 17.00 – 18.00.

Οι φοιτητές καλούνται να επικοινωνούν πρώτα με email (antonia.delistavrou@gmail.com) ώστε να προγραμματίζονται ραντεβού. 

Μαθήματα

Προπτυχιακά: Έρευνα Μάρκετινγκ (Ε΄εξ), Στρατηγική Μάρκετινγκ (Στ΄ εξ), Οικολογικό Μάρκετινγκ (Ε’ εξ)

Μεταπτυχιακά: Μεθοδολογίες Έρευνας (Α’ εξ) στο ΠΜΣ «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών», Μάρκετινγκ (Α΄ εξ) και Στρατηγικό Μάνατζμεντ (Β΄ εξ.) ΠΜΣ στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)»