Δρ. Σταυράκη Γεωργία

Η Δρ. Γεωργία Σταυράκη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε, με γνωστικό αντικείμενο «Μάρκετινγκ». Διαθέτει Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορική και Διοίκηση, και Διδακτορικό Δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών με γνωστικό αντικείμενο συμπεριφορά καταναλωτή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης μέλος της Ακαδημίας Ανώτερης Εκπαίδευσης της Μεγάλης Βρετανίας (Fellow of the UK Higher Education  Academy).

Έχει διατελέσει (2016-2023) Επίκουρη Καθηγήτρια (Senior Lecturer) στο Μάρκετινγκ στο Surrey Business School, University of Surrey (UK), όπου διεύθυνε το ΠΜΣ “MSc in Strategic Marketing”. Έχει διδάξει σε προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στο University of Surrey και στο Oxford Brookes University.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στο πεδίο του μάρκετινγκ και της συμπεριφοράς καταναλωτή, όπως η μελέτη της κατανάλωσης εμπειριών, η χρήση της ποιοτικής μεθοδολογίας στο πεδίο του μάρκετινγκ και η διερεύνηση των πρακτικών διδασκαλίας των εκφραστικών μέσων τέχνης (arts-based methods) στο πεδίο του Μάρκετινγκ. Το επιστημονικό της έργο έχει δημοσιευτεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά με κριτές, όπως το Management Learning, European Journal of Marketing, και το Qualitative Market Research καθώς επίσης και σε διεθνή συνέδρια όπως το Association for Consumer Research, European Marketing Academy, και Academy of Marketing.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία:

Κτίριο Μάρκετινγκ/Βιβλιοθηκονομίας, 1ος όροφος

Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

Τηλ:  
Email: stavrakig@ihu.gr