Καρακόλιας Στέφανος

Ο Στέφανος Καρακόλιας είναι ακαδημαϊκός υπότροφος στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε., με επιστημονική εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και τη Λογιστική, με έμφαση στου τομέα Υγείας. Συμμετέχει ως επισκέπτης καθηγητής στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (από το 2021) καθώς και στο ΔΠΜΣ Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας (από το 2019).

Διαθέτει διδακτική εμπειρία 6+ ετών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της ημεδαπής (κυρίως) και της αλλοδαπής, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο την οικονομική διαχείριση υπηρεσιών υγείας καθώς και τη διοίκηση μονάδων υγείας. Από τις παραπάνω δραστηριότητες έχει παραχθεί συγγραφικό έργο που συνοψίζεται σε 15 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, 4 κεφάλαια σε βιβλία, 11 ανακοινώσεις σε συνέδρια.

Κατά το παρελθόν είχε απασχοληθεί σε θέσεις χρηματοοικονομικού συμβούλου, οικονομικού διευθυντή, ελεγκτή και μέλους ΔΣ σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, διαθέτοντας και τις σχετικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία:

Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

Τηλ:

 

Email:

stefkara@bua.teithe.gr    s.karakolias@gmail.com

Ώρες επικοινωνίας:

Ώρες επικοινωνίας με φοιτητές δια ζώσης: Τρίτη 15.00 – 16.00

Ώρες επικοινωνίας με φοιτητές διαδικτυακά: κατόπιν συνεννόησης

Μαθήματα προπτυχιακού προγράμματος

  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  • Διοικητική Λογιστική
  • Οικονομική των Επιχειρήσεων

Μαθήματα μεταπτυχιακών προγραμμάτων

  • Οικονομικά της Υγείας και Χρηματοοικονομικό Μάνατζμεντ Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας

-> Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα