Μπακάλμπαση Ανθία

Η Μπακάλμπαση Ανθία είναι Λέκτορας στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε (πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) με επιστημονική εξειδίκευση στην διοίκηση υπηρεσιών υποδοχής και τήρησης λογαριασμών στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και έχει μεταπτυχιακό Μάστερ στην Διοίκηση Διεθνών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Brookes της Οξφόρδης στην Μεγάλη Βρετανία.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών της ακολουθήσε 15ετή επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ως Προϊστάμενη Υποδοχής και κρατήσεων αποκτώντας  εξειδικευμένη γνώση και πολύτιμη εμπειρία. 

Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι περιβαλλοντικές βιώσιμες εφαρμογές καθώς και οι επιπτώσεις της επαγγελματικής εξουθένωσης προσωπικού στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία: Παλαιό Κτίριο, 2ος όροφος, αίθουσα 120, Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο: (+30) 2310 013788
Email: anthibaka@gmail.com, anthbaka@tour.teithe.gr
Ώρες επικοινωνίας: Πέμπτη 11.00-13.00.

Μαθήματα

Μαθήματα Προπτυχιακού Προγράμματος

  • Πληροφοριακά Συστήματα    & Εφαρμογές  Η/Υ στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία
  • Διοίκηση και Λειτουργίες Υποδοχής
  • Συστήματα διαχείρισης Ξενοδοχείων PMS

Μαθήματα Μεταπτυχιακού Προγράμματος

  • Ηλεκτρονικά Συστήματα & Κανάλια Διανομής τον Τουρισμό