Ταρνανίδης Θεόδωρος

O Ταρνανίδης Θεόδωρος είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με επιστημονική εξειδίκευση στο μάρκετινγκ.

Διδάκτωρ (PhD) από το Πανεπιστήμιο LMU του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο (London Met. University, Dept. of Business, UK) με  εξειδίκευση στο μάρκετινγκ-καταναλωτική συμπεριφορά και μεταδιδάκτωρ (Postdoc) στο γνωστικό αντικείμενο της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας & Marketing από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ (ΜΒΑ in Marketing, University o Liverpool). Είναι πτυχιούχος από το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης – Marketing του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι) & κάτοχος Πτυχίου από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία: Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.
Τηλ:  
Email: tarnanidis@bua.teithe.gr   theodore.tarnas@gmail.com
Ώρες επικοινωνίας: Ώρες επικοινωνίας με φοιτητές δια ζώσης:  Δευτέρα 15.15 – 16.15

Ώρες επικοινωνίας με φοιτητές διαδικτυακά: κατόπιν συνεννόησης

Μαθήματα προπτυχιακού προγράμματος

  • Βιομηχανικό Μάρκετινγκ
  • Βιομηχανική Οργάνωση

Το μέχρι σήμερα συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει  δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά  καθώς και δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια. Έχει εμπειρία στην επίβλεψη πτυχιακών εργασιών και  στη σύνταξη – συντονισμό δραστηριοτήτων  ευρωπαϊκών προγραμμάτων, και είναι κριτής σε επιστημονικά περιοδικά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται επικεντρώνονται σε θέματα Μάρκετινγκ/Καταναλωτικήσυμπεριφορά /Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα.