Παπαδόπουλος Νικόλαος

Ο Δρ. Νικόλαος Παπαδόπουλος είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης), με ειδίκευση στην Έρευνα Μάρκετινγκ, στην Έρευνα Τουριστικής Αγοράς και στη Στρατηγική Μάρκετινγκ.
Είναι κάτοχος Πτυχίου από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος από το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης – Marketing του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής επίσης από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Επάρκειας του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ), της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.). Το μεταπτυχιακό του δίπλωμα (MSc) το απέκτησε από το London School of Economics and Political Science (L.S.E.), στις Εργασιακές Σχέσεις και τη Διοίκηση Προσωπικού, ενώ κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στο Αθλητικό Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης.
Από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 έως και σήμερα είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Επιστημονικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) στις ενότητες «Αθλητικό Μάρκετινγκ» και «Συμπεριφορά Αθλητικών Καταναλωτών».
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το Αθλητικό Μάρκετινγκ, το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών και τη Συμπεριφορά του Αθλητικού Καταναλωτή.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τοποθεσία

Κτίριο Μάρκετινγκ, Ισόγειο, Εργαστήριο Έρευνας Μάρκετινγκ, αίθουσα 5, ΔΙΠΑΕ, Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, Τ.Θ. 141, 57400 Σίνδος, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

2310013741

email

nikospapadopoulos2010@gmail.com

Τρόποι Επικοινωνίας

(α) Ώρες επικοινωνίας με φοιτητές δια ζώσης: Τετάρτη 11:00-13:00
(β) Μέσω της επιλογής Μηνύματα (από τη πλατφόρμα exam sod του moodle). Εδώ μπορείτε να εκφράζετε τις απορίες, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, οποιαδήποτε ώρα, χωρίς το περιορισμό των ωρών γραφείου. Προϋποθέτει να έχετε εγγραφεί σε μάθημα.
(γ) Επικοινωνία με φοιτητές (διαδικτυακά, μέσω zoom ή άλλης πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης), μετά από συνεννόηση.

Διδασκαλία μαθημάτων

Προπτυχιακά:

– Έρευνα Μάρκετινγκ (χειμερινό εξάμηνο)

– Έρευνα Τουριστικής Αγοράς (χειμερινό εξάμηνο)

– Μάρκετινγκ Εκπαιδευτικών Μονάδων (χειμερινό εξάμηνο)

– Στατιστική (εαρινό εξάμηνο)

– Στρατηγική Μάρκετινγκ (εαρινό εξάμηνο)

– Λογιστική σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (εαρινό εξάμηνο)