Δρ. Σαρμανιώτης Χρήστος

Ο Χρήστος Σαρμανιώτης είναι καθηγητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ του τμήματος.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (πρώην Α.Β.Σ.Θ.) και συνέχισε τις σπουδές του στον Καναδά, όπου πήρε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α) από το πανεπιστήμιο Concordia. Το 1991 καθομολογήθηκε διδάκτορας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο διατριβής στο Μάρκετινγκ.
Ο Χ. Σαρμανιώτης διαθέτει αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία ως στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων. Επιπλέον έχει διδάξει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ σε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν διοργανωθεί από επιχειρήσεις και άλλους φορείς.
Τα αντικείμενα διδασκαλίας του είναι επιμέρους θέματα του Μάρκετινγκ και του Μάνατζμεντ.
Ο Χ. Σαρμανιώτης είναι συντάκτης πολλών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους και σε πρακτικά εθνικών και διεθνών συνεδρίων, έχει δε λάβει πολλές ετεροαναφορές. Είναι επίσης κριτής σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επιπρόσθετα είναι συγγραφέας του βιβλίου Μάνατζμεντ: Μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση, Εκδόσεις Ζυγός, 2012.
Ο Χρήστος Σαρμανιώτης είναι επιπλέον President και co-Chairman της σειράς διεθνών συνεδρίων στο Μάρκετινγκ ICCMI 2012, ICCMI 2014, ICCMI 2015, ICCMI 2016 και ICCMI 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία:

Κτίριο Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, Κεντρικός διάδρομος,

Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

Τηλ: (+30) 2310 013245
Φαξ: (+30) 2310 791563
Email: xsarman@mkt.teithe.gr
Blog: xsarman.blogspot.com
Ώρες επικοινωνίας Τετάρτη 13.00-15.00

Μαθήματα

Ο κ. Σαρμανιώτης διδάσκει ή εποπτεύει τις ακόλουθες σειρές μαθημάτων:

  • Αρχές Μάνατζμεντ
  • Διεθνές Μάρκετινγκ