ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024-25

Το τμήμα ΔΟΜΤ καλωσορίζει όλους τους φοιτητές στην έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς και ιδιαίτερα τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος με την έναρξη των μαθήματών του Χειμερινού Εξαμήνου 2024-25.

Το τμήμα ενημερώνει ότι η πρώτη εβδομάδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας από 30/09 έως 04/10 αποτελεί εβδομάδα κύκλου ενημερώσεων των φοιτητών για λειτουργικά θέματα του τμήματος που αφορούν όλους τους φοιτητές. Ο κύκλος των ενημερώσεων αποτελεί μόνιμη πλέον δράση του Τμήματος κατά την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου, ώστε όλοι οι φοιτητές να ενημερώνονται για τις λειτουργίες και τις δράσεις του και να συμμετέχουν αποτελεσματικά με την έναρξη των παραδόσεων από Δευτέρα 07/10/2024.

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να παρακολουθούν την επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.ommt.ihu.gr για τις ανακοινώσεις των καθηγητών καθώς και να εγγραφούν στα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν στην πλατφόρμα https://exams-sod.the.ihu.gr/

H επίσημη περίοδος δήλωσης μαθημάτων στη πύλη φοιτητολογίου uniportal θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία του Τμήματος. ΠΡΟΣΟΧΗ η εγγραφή σας στη πλατφόρμα exams-sod δεν αποτελεί ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ στο σύστημα uniportal.

Εκ μέρους όλων των μελών της Συνέλευσης του Τμήματος και της Γραμματείας σας εύχομαι Καλή και Αποδοτική Ακαδημαϊκή Χρονιά

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Κασσιανίδης Παναγιώτης

Αναπλ. Καθηγητής