Δρ. Γκούνας Αθανάσιος

Ο Αθανάσιος Σ. Γκούνας είναι Επίκουρος  Καθηγητής με ειδικότητα Μάρκετινγκ και εξειδίκευση στην Διαφήμιση, του τομέα Μάρκετινγκ του τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Έχει διδακτορικό δίπλωμα στα Social Media και στην Πολιτική Διαφήμιση από το Πανεπιστήμιο St.Kliment, μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το  πανεπιστήμιο Roosevelt του Σικάγο (Η.Π.Α.), μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Διεθνές Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Sunderland της Αγγλίας καθώς και πτυχίο Οικονομικών (Bachelor) από το Πανεπιστήμιο Sunderland της Αγγλίας. Διαθέτει Δίπλωμα Επίλυσης Επιχειρησιακών Προβλημάτων από το Πανεπιστήμιο M.I.T.(Massachusetts Institute of Technology) της Βοστώνης των Η.Π.Α.

Είναι διδάσκων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων καθώς και για πολλά έτη ήταν και διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων του τομέα Μάρκετινγκ του τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος..

Το συγγραφικό και ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια, 2 επιστημονικές επιμέλειες οικονομικών βιβλίων (το ένα του νομπελίστα οικονομικών P.Krugman) και 3 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Organizing Committee του Διεθνούς Συνεδρίου Μάρκετινγκ ICCMI (International Conference on Contemporary Marketing Issues).

Διαθέτει πολύχρονη ερευνητική και διδακτική εμπειρία (από το 2002 ως έκτακτος συνεργάτης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) στα αντικείμενα του μάρκετινγκ & της διαφήμισης αλλά και των πωλήσεων.

Διαθέτει και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία ως σύμβουλος ανάπτυξης με εξειδίκευση στα Projects των επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου. Εχει υλοποιήσει πολλά επενδυτικά έργα με εξειδίκευση στους κλάδους του Τουρισμού, στην Μεταποίηση και στο Εμπόριο-Υπηρεσίες.

Δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά ο ίδιος με τον τουριστικό κλάδο εκτός από τον συμβουλευτικό.

Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής με εξειδίκευση στο Πολιτικό Μάρκετινγκ και την Διαφήμιση καθώς και του Τουριστικού Επιχειρείν.

Διαθέτει εμπειρία και από την πολυετή διδασκαλία σε διάφορα ΚΕΚ της Κεντρικής Μακεδονίας με την διδασκαλία σεμιναρίων.

Διατέλεσε Αντιπρόεδρος σε επιχείρηση μεταποίησης καθώς και Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (4ο Π.Τ. Κεντρ. Μακεδονίας).

Έχει κοινωνικές ασχολίες ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011-2014 και από το 2019-εως σήμερα, στην πόλη της Κατερίνης  από όπου και κατάγεται.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τοποθεσία:

Κτίριο Μάρκετινγκ/Βιβλιοθηκονομίας, Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

Τηλ/φαξ:  
Email: espa@gounas.gr
Ωρες επικοινωνίας:

Επικοινωνία με φοιτητές δια ζώσης : Τρίτη 14.00-15.00 & Τετάρτη 09.00 – 10.00 & 13.00-14.00 & 17.00-18.00

Επικοινωνία με φοιτητές διαδικτυακά : Τρίτη 16.00-17.00

Επικοινωνία Συμβούλου Σπουδών δια ζώσης : Τετάρτη 9.00-10.00 & 13.00-14.00

Επικοινωνία Συμβούλου Σπουδών διαδικτυακά : Τετάρτη 17.00-18.00

Διδασκαλία Μαθημάτων

Προπτυχιακά

  • Πολιτικό Μάρκετινγκ
  • Προσωπικές Πωλήσεις
  • Σχεδιασμός Διαφημιστικής Εκστρατείας
  • Μίγμα Επικοινωνίας & Διαφήμισης

Μεταπτυχιακά

  • Μάρκετινγκ και Επικοινωνία Εκπαιδευτικών Μονάδων

-> Πλήρες Βιογραφικό